Over ons

Wekking dakbedekking

Wie zijn wij?

Wekking Dakbedekking is een toonaangevend dakdekkersbedrijf dat landelijk opereert en gespecialiseerd is in groendaken. Met jarenlange ervaring en een passie voor duurzaamheid, bieden wij een breed scala aan diensten aan op het gebied van dakwerkzaamheden, van dakisolatie en dakrenovatie tot dakterrassen en dakgoten.

Onze Service

Bij Wekking Dakbedekking staat klanttevredenheid centraal. Wij begrijpen dat dakproblemen snel opgelost moeten worden, vooral bij lekkages die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarom bieden wij een 24-uursservicedienst aan die ervaren en professioneel is in het snel en doeltreffend opsporen van lekkages.

Heeft u een lekkage die direct aangepakt moet worden?

Onze Diensten

Wekking Dakbedekking is uw one-stop-shop voor alle dakdekkerklussen. Of het nu gaat om dakisolatie, dakrenovatie, dakterrassen, het schoonmaken van daken en dakgoten, dakdoorvoer, regenpijpen of het plaatsen van boeibeplating, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen.

Ons Werkterrein

Ons werkterrein beslaat zowel renovatie als nieuwbouwprojecten. Met onze 24-uursservice zijn wij altijd bereikbaar voor alle dakwerkzaamheden, ongeacht de omvang van het project.

Ons Team

Ons personeel is VCA VOL en C1 gecertificeerd, wat staat voor onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en milieu. Door regelmatig cursussen te volgen, streven wij naar continue verbetering en het leveren van hoogwaardige service.

Certificeringen

  • VCA VOL Gecertificeerd: Wij zijn trots op onze VCA VOL certificering, die ons engagement voor veiligheid, gezondheid en milieu onderstreept.

  • C1 Gecertificeerd: Onze C1 certificering benadrukt onze voortdurende inzet voor kwaliteit en duurzaamheid in al onze werkzaamheden.

Onze Garantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk dat wij op al onze werkzaamheden een schriftelijke garantieperiode van 10 jaar bieden. Dit geeft u de gemoedsrust dat u kiest voor een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Wat zeggen klanten over

Wekking Dakbedekking?

Krijn MaasKrijn Maas
15:51 15 Apr 24
Ik heb geen werkzaamheden laten doen door Wekking. Wél heeft de eigenaresse mijn enquete ingevuld voor mijn onderzoek en gelijk een lief berichtje achtergelaten. Super hulpzame vrouw, zal bij het laten bedekken van je dak niet anders zijn! bedankt.
inge imminkinge immink
08:45 01 Apr 24
Ik kon er maar niet achter komen waardoor ik lekkage had. Uiteindelijk heb ik Wekking Dakbedekking gebeld en zijn ze dezelfde dag nog gekomen om het te inspecteren. Ze konden het gelijk oplossen voor een redelijke prijs. Heel erg bedankt!
Annemarie WekkingAnnemarie Wekking
18:16 27 Mar 24
Goede dakdekker heeft ons snel en zorgvuldig geholpen.Voor nieuw dak of lekkage zit je hier goed.
Bassam AllsadeBassam Allsade
13:31 27 Mar 24
Top bedrijf, alles wordt netjes geregeld!!!
Moniek SpierinMoniek Spierin
13:28 27 Mar 24
Via via zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen. Wij zijn van onze lekkages af, erg tevreden!!
Lisa Van Der KempLisa Van Der Kemp
21:54 26 Mar 24
Goede kwaliteit en geen onverwachtse kosten. Er wordt zeer professioneel gewerkt en de afspraken worden nagekomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan
js_loader

Gratis & vrijblijvende

Offerte aanvragen

Whatsapp whatsapp