Groen daken

Wekking dakbedekking

Transformeer uw dak met Groendaken

Bent u op zoek naar een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor uw dak? Overweeg dan een groen dak van Wekking Dakbedekking. Groendaken, zoals Sedum daken, bieden een scala aan voordelen op het gebied van milieu, gezondheid, financiën en esthetiek.

Waarom Kiezen voor Groendaken?

Bitumen dakbedekking biedt diverse voordelen ten opzichte van andere soorten dakbedekking zoals EPDM. Het is niet alleen duurzaam, maar ook financieel aantrekkelijk. De kosten liggen lager en eventuele schade aan het dakleer is eenvoudig te herstellen of te vervangen.

Financieel Voordeel

Een groen dak kan op de lange termijn financieel voordelig zijn. Het verlengt de levensduur van uw dakbedekking en kan leiden tot energiebesparing door isolerende eigenschappen.

Minder Wateroverlast

Groendaken absorberen regenwater en verminderen daarmee de belasting op het rioolstelsel tijdens hevige regenval. Dit helpt wateroverlast te voorkomen.

Biodiversiteit

Een groen dak draagt bij aan de biodiversiteit door een habitat te bieden voor planten, insecten en vogels. Dit bevordert de lokale flora en fauna.

Gezondheidsvoordelen

Een groen dak zorgt voor frissere lucht en draagt bij aan een rustigere leefomgeving. Het is wetenschappelijk bewezen dat groene omgevingen stress verminderen en het welzijn bevorderen.

Energiebesparing

Groendaken hebben isolerende eigenschappen, waardoor ze in de winter de warmte binnenhouden en in de zomer de warmte buiten houden. Dit kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen.

Geluidsisolatie

Een groen dak fungeert als een geluidsisolator, waardoor het geluid van buitenaf wordt verminderd. Dit draagt bij aan een rustigere en comfortabelere leefomgeving.

Vraag vrijblijvend advies & offerte aan!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een groen dak voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Wekking Dakbedekking via onderstaande knop. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de beste groendak oplossing voor uw situatie. Ook kunt u direct een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat zeggen klanten over

Wekking Dakbedekking?

Krijn MaasKrijn Maas
15:51 15 Apr 24
Ik heb geen werkzaamheden laten doen door Wekking. Wél heeft de eigenaresse mijn enquete ingevuld voor mijn onderzoek en gelijk een lief berichtje achtergelaten. Super hulpzame vrouw, zal bij het laten bedekken van je dak niet anders zijn! bedankt.
inge imminkinge immink
08:45 01 Apr 24
Ik kon er maar niet achter komen waardoor ik lekkage had. Uiteindelijk heb ik Wekking Dakbedekking gebeld en zijn ze dezelfde dag nog gekomen om het te inspecteren. Ze konden het gelijk oplossen voor een redelijke prijs. Heel erg bedankt!
Annemarie WekkingAnnemarie Wekking
18:16 27 Mar 24
Goede dakdekker heeft ons snel en zorgvuldig geholpen.Voor nieuw dak of lekkage zit je hier goed.
Bassam AllsadeBassam Allsade
13:31 27 Mar 24
Top bedrijf, alles wordt netjes geregeld!!!
Moniek SpierinMoniek Spierin
13:28 27 Mar 24
Via via zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen. Wij zijn van onze lekkages af, erg tevreden!!
Lisa Van Der KempLisa Van Der Kemp
21:54 26 Mar 24
Goede kwaliteit en geen onverwachtse kosten. Er wordt zeer professioneel gewerkt en de afspraken worden nagekomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan
js_loader

Gratis & vrijblijvende

Offerte aanvragen

Whatsapp whatsapp