Bitumen dakbedekking

Wekking dakbedekking

Kies voor duurzame Bitumen Dakbedekking

Wanneer het aankomt op dakbedekking in Nederland, is bitumen dakbedekking onbetwist de koploper. Wekking Dakbedekking heeft zich gespecialiseerd in deze populaire dakbedekking en adviseert het graag aan zijn klanten. Met een indrukwekkende levensduur van gemiddeld 30 jaar is bitumineuze dakbedekking een uitstekende keuze voor uw woning of bedrijfspand. Niet voor niets wordt ruim 85% van alle Nederlandse daken bitumineus uitgevoerd.

Voordelen van Bitumen Dakbedekking

Bitumen dakbedekking biedt diverse voordelen ten opzichte van andere soorten dakbedekking zoals EPDM. Het is niet alleen duurzaam, maar ook financieel aantrekkelijk. De kosten liggen lager en eventuele schade aan het dakleer is eenvoudig te herstellen of te vervangen.

Isolatie en Bitumen Dakbedekking

Bent u op zoek naar een efficiënte isolatiemethode voor uw dak? Dan is bitumen dakbedekking ideaal. Het kan direct op de isolatielaag worden aangebracht, wat zorgt voor een naadloze integratie. Voor meer informatie over isolatiemogelijkheden kunt u hier onze isolatiepagina bezoeken.

Groene Daken met Bitumen

Bitumen dakbedekking is niet alleen geschikt voor traditionele daken. Het is ook een uitstekende keuze voor groene daken. Door bitumen dakbedekking te combineren met een groendaksysteem, creëert u niet alleen een groenere leefomgeving, maar profiteert u ook van extra isolatie.

Verschillende Types Bitumen Dakbedekking

APP Bitumen Dakbedekking

APP (Atactisch PolyPropyleen) bitumen dakbedekking is voorzien van een elastische kunststof. Dit maakt het materiaal:

  • Soepel en buigzaam, ideaal bij grote temperatuurverschillen
  • UV-bestendig
  • Weinig onderhoud nodig

SBS Bitumen Dakbedekking

SBS (Styreen Butadieen Styreen) bitumen dakbedekking bevat kunstmatig gefabriceerd rubber. Dit zorgt voor:

  • Flexibiliteit bij temperatuurwisselingen
  • Uitstekende kleefkracht, wat de kans op lekkages verkleint

Verschillende Types Bitumen Dakbedekking

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van bitumen dakbedekking voor uw dak? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Wekking Dakbedekking. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een advies op maat te geven. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap met Wekking Dakbedekking!

Wat zeggen klanten over

Wekking Dakbedekking?

Krijn MaasKrijn Maas
15:51 15 Apr 24
Ik heb geen werkzaamheden laten doen door Wekking. Wél heeft de eigenaresse mijn enquete ingevuld voor mijn onderzoek en gelijk een lief berichtje achtergelaten. Super hulpzame vrouw, zal bij het laten bedekken van je dak niet anders zijn! bedankt.
inge imminkinge immink
08:45 01 Apr 24
Ik kon er maar niet achter komen waardoor ik lekkage had. Uiteindelijk heb ik Wekking Dakbedekking gebeld en zijn ze dezelfde dag nog gekomen om het te inspecteren. Ze konden het gelijk oplossen voor een redelijke prijs. Heel erg bedankt!
Annemarie WekkingAnnemarie Wekking
18:16 27 Mar 24
Goede dakdekker heeft ons snel en zorgvuldig geholpen.Voor nieuw dak of lekkage zit je hier goed.
Bassam AllsadeBassam Allsade
13:31 27 Mar 24
Top bedrijf, alles wordt netjes geregeld!!!
Moniek SpierinMoniek Spierin
13:28 27 Mar 24
Via via zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen. Wij zijn van onze lekkages af, erg tevreden!!
Lisa Van Der KempLisa Van Der Kemp
21:54 26 Mar 24
Goede kwaliteit en geen onverwachtse kosten. Er wordt zeer professioneel gewerkt en de afspraken worden nagekomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan
js_loader

Gratis & vrijblijvende

Offerte aanvragen

Whatsapp whatsapp